Bästa helgen på länge

har det varit. Bra stuga som inte skulle klara en besiktning från elverket eller vilken instans som besiktar nu. Element som halvt gick in i duchen. elkablar som var dragna lite si och så. kakel som satt fast på ett lustigt sätt men men i det stora hela var stugan bra.  Dock yttligare ett minus min säng var för mjuk. Hade visserligen yttligare sex bäddar att välja på.
Slapp studiebesöket som jag skulle på då jag sa som det var att halv gänget som skulle åka upp blivit sjuka o åka två bilar upp verkade lite dumt. Tar besöket en annan gång.
Fredagen en toppen dag. Kvällen inleddes med lite guidning som senare ledde till lite alkohol som ledde till mer alkohol. Som sedan ledde till att man vickade på häcken på högis dansgolv. som senare ledde till taxiresa till Ö-a färdmyren (tror ja) innan den vände om ner till gubbmyren.  Turen ledde till ett snöbad mitt i natten som sedan ledde till handhållning som ledde till mer handhållning o handsmek vid köksbordet som sedan ledde till en lång kram o en liten puss o en inbjudan. Var på g ut ur mitt rum då det hördes goda snarkningar från loftet så jag lät dig sova, fast jag sover tryggt brevid dig.

Lördagen  tillryggalades i lindvallens backar o kvällen hemma hos R. Som vanligt somnad man i soffan efter Ugglas "Var fan är min revy?" Haha nu är lördagarna räddade. Eller????????

Söndagen packade man ihop stugan o lämnade in nycklarna, hundfjället nästa. Bästa föret denna tur. J kom till backen och kom till in undsättning.  Lunchbuffé innan ombytte och bokläsning och irritations problem. FAN. Du vet hur mormor är med tiden. Ändå åkte ni till liftarna stängde så vi inte kom hem förens halv elva o jag som egentligen skulle hämta packningen igår kväll.


Tack J o R för helgen ni räddade mig från ett utbrott.


Snart snart så

får man slänga sig ut i backarna igen längar redan bara två dagar kvar. skönt det ska bli.

Vet ni vad. Jag somnade igår  PÅ JOBBET. Fast man blir bra slö utav o sitta på röntgen i fyra timmar med en elev o hennes pojkvän. Fyra timmmar öfr att det senare skulle visa sig att det inte va någon spricka i benet. Hatar att åka till sjukhuset,  Det är oftast bara småsaker som ska göas eller som allt som oftast inget alls.  Nä fy för att åka dit. 


 Hoppas Hoppas att du ...................................

 
Längtar

Trött ledsen o arg

Fan vad jag hatar bygget just nu, behöver en lång paus men fan det är ett par veckor kvar. Ingen peppning eller något har man, fasiken släppar runt här som vanligt, fixar det som fixas ska, hör tjatet dag in o dag ut. Fan vill prova något annat för ett tag nu.  På råga av allt så får man inte ha med sig hunden nu heller resten av terminen.
Önskar man kunde dra från stan utan att man brydde sig eller att man skulle va saknad. men fan finns tre personer som ja skulle sakna så enormt mycket, vet inte vad jag skulle göra utan er.
Älskar er.


Ända +et just nu är att jag fått lägenhet. men saknar efter idag motivation o försöka lista ut vad jag vill ha i den. Men det är ju tre månader kvar innan jag får tillgång till den så jag hoppas det ändrar på sig.
Tappade motivationen helt idag. Just nu känns det som om man lever för helgerna då man kan göra det man vill. Och framförallt lämna detta bygge bakom sig för ett tag.
 Älskar det jag gör men saknar just nu motivation, då man inte jobbar som man ska göra.





Kan ni motivera mig så säg till, är på det mesta så utmanna mig om ni vågar!

Äntligen

har man skaffat sig lägenhet, skriver kontarkt imorgon. Inflytt 1/6-09.  Så enormt glad.
Är även glad för Anna´s skull, hon ska ha barn i augusti. Grattis Anna o Stig, hoppas allt går bra.


Helgen´s bravader

Tack så mycket alla för helgen älskar er alla.
Bortgjord idag också men det bjuder ja på.


"Funny Bunny heter ja, är så go o glad, stoppa fem kronor i mig så får du en liten grej!  
*Ler*

RSS 2.0