Bättre dag

Jag hoppas dagen blir bättre än den igår, sprang på toa hela natten igår, så det vart ingen skidåkning för min del. Magsjuka tror ja det kallas. Kul o va i sälen o inte kunna åka skidor. Missa de Rydell o Quick igår men som tur är spelar dom även idag.
O ida mår jag bättre o har kunnat mått bättre om du va här, men men nu är det som det är hoppas du får det kul.
Det blåser en hel den här just nu men termometern visar på -7 men tack vare blåsten är det nog -12 men men det är väl bara o pälsa på sig till eftermiddagen.

19 år o vad är meningen men o ödelägga en människas liv

Fan varför skulle detta hända, vi trodde alla att det skulle klassas som en arbetsplats olycka men nu kommer du troligen bli åtalad för vållande tilla ndans död, vållande till kroppsskada o vårdslöshet i sjötrafik. Fasiken har dom inte tänkt på att du räddade en människa också i olyckan? Daniel o jag talade om det ett tag idag o vi tror  att inte någon av de drabbade familjerna klandar dig för något av det som hänt ( en av familjerna vet jag att dom inte gör det).  Ni betyder det ni betyder, har ju jobbat tre år med er o vet något så när vad ni går för o du skulle ALDRIG utsätta någon för fara.



Hihi tur att ni inte är här idag, sitter i en varm stuga starxt nedanför sälfjällstorget o slö kollar på cityakuten. Det är runt 18 minusgrader utanför men fasiken vi har iaf åkt skidor idag på hundfjället, skönt men önskar att blev varmt, har frusit häcken av mig två gånger idag, så det va så skönt med en varm dusch o värma sig med.  



Natti natt alla

Sälen

då var man i Sälen då för första gången denna säsong, åka skidor en hel vecka, tur man har splitternya skidor helt underbara var dom (tack än en gång för en underbad dag).
Då ska man var social o trevlig en vecka, men det kommer nog gå bra. Men men man vet inte när hornen växer ut. hihi.
Anders o Mackan är i väg redan o åker kvällsåkning, ingen av oss andra ville iväg ikväll, för min del vart det sent inatt med packningen o så var jag till romme igår det kan nog förklara sin sak.
Nä nu ska det bli matlagning o så men det kommer Cicci o fixa jag får ta tag i fågelmiddagarna. haha fobier som ni vet.

Underbara dagar, dom finns

Vill tacka för en underbar dag först och främst. Har varit på Romme hela dagen idag men en person som betyder mer o mer för mig. Så go.
Tankarna har flygit runt, hur fan har detta gått till, tack tess det är allt jag kan säga hihi. Solen sken o vädret visade sig från den bästa sidan.
En kopp kaffe o en tårtbit i toppstugan är aldrig fel (ler). Varmt o skönt o trevligt sällskap som sagt. Fast det har funkat lika bra i backen men vi fick ju varm choklad o mackor i bilen på väg hem.
Det har varit hur mysigt som helst idag.


Håller på o packar här, tror dock jag packat klart orkar inget mer ikväll måste nog sova lite också o sova kommer man göra gott inatt.
Kommer o sakna dig dom fan denna vecka, o framförallt o få vakan upp brevid dig som jagfick göra idag.

Ny dag nya funderingar

J.aha vad fan är det som pågår egentligen? 
Ena dagaen är allt på topp o andra dagen kan man må skit bara för en ända liten tanke, fan att det kan ställa till så. Tur att man kan ha tankarna på annat håll ett tag idag. Blir så jävla osäker på saker o ting, många är tankarna som flyger genom skallen.
Ska man satsa eller inte, det är det som är frågan idag.


fan fan fan

Juldagen

jaha då sitter man här mätt o belåten o ser fram emot lördagen , en dag i romme med en viss person som betyder mer o mer, så söt.  Hoppas dock att gumman följer med annars blir man ensam tjej.  O nu ska mna ner o äta ännu mera men men man ska ju ut o röra på sig sedan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0