Högt uppe på berget................

Högt uppe på berget, jag har till en vän,
förlorat mitt hjärta, får det aldrig igen.
En tjuv som stjäl pengar, blir haffad en dag,
men mot kärlekens tjuvar finns ej rätt eller lag.

Först stal han två kyssar, se'n tog han min hand,
se'n stal han mitt hjärta och satte i brand.
Högt uppe på berget fanns ingen polis,
jag har blivit bestulen men har inga bevis.

Polisen på berget nu bygget en station,
åt dom som stjäl kyssar ges ingen pardon.
Nu vill jag på berget ej mera gå opp,
jag går ensam i dalen men jag längtar dit opp

Nattnöje? Läckra lår

Vad fan ska man hitta på dene närmsta månaden när man kommit hem? Fick lämna in datorn idag. Kraschad. Den är ju bara tre månader gammal. Nå ja man får väl ta o sova lite tidigare än vad man brukar göra. Eller ta det på gamla hederliga vägen o skriva allt på papper.

Tack för en yttligare en underbar helg.  Det har varit mycket o gjort ihelgen men alltid skönt o umgås.
Undra om det blir en lugn helg som kommer, nåja det är ju bara måndag, så vi får väl se.


O gumman hoppas du mår bättre snart, så vi kan ta en fika eller lunch. Och du, du vet att jag finns i vått o torrt så säg bara till. Vad som än gäller.
 Lova det.

Ja då ska man åka hem om en timme. Sova lite o sedan valla skidorna för en tur på torsdag med ungarna igen, ska bli kul o se om då åkt något på lovet som dom lovat att dom skulle.  Annars så är det nog  inge intressant som händer denna vecka om inte.........................................

Haha fick ett mail från chefen idag. Jag ska tydligen vara praktikhandledare åt en tjej som ska göra sin slutpraktik
(5 veckor) här på vårat internat o fritid. Gissa vart hon kommer ifrån?    Rätt gissat, Karlskoga folkhögskola fritidsledarlinjen. Hihi ska bli kul o se om dom ändrat något på utbildningen sen vi gick där. Fasiken saknar den tiden också, fast pendlingen saknar man inte. Men alla upptåg vi hittade på. Hemavan, Grövlesjön, läger utanför mullhyttan, nere i tiveden mfl. ställen. Vi får dock inte glöma paddlingen på Svartälven med åskväder o tillhörande regn o Tommy o Walle´s skönsjungade "Högt uppe på berget..................". Fan vad ja var irreterad på dom ett tag men så här på efterhand saknar man gänget.


Fan vilka läckra lår du har ;)  Vill se mer. 

http://www.sr.se/p2/p2pippi/pip2004jun.stm


Högt i ett träd
i Californien
där satt en liten näktergal
och sjöng faderallanlej
Hej!
Hej!
Hej!
Hej!
Hej!
 
Högt i ett träd
i Californien
där satt en liten näktergal
och sjöng faderallanlej
Hej!
Hej!
Hej!
Hej!
 
Högt i ett träd
i Californien
där satt en liten näktergal
och sjöng faderallanlej
Hej!
Hej!
Hej!
 
Högt i ett träd
i Californien
där satt en liten näktergal
och sjöng faderallanlej
Hej!
Hej!
 
Högt i ett träd
i Californien
där satt en liten näktergal
och sjöng faderallanlej
Hej!


Hupp!

Saknad

Ligger här o kollar i boken igen. Har skrivit upp vilka som skrivit i boken så jag kan ta fram adresserna på måndag när jag jobbar igen.  Jag tog fram kortet som din mor skickade med o det går inte o hålla tårarna tillbaka. Du är sakand av många.
Fick ett sms av din mor förut idag där det ståd " Tack ,Therese, tack för i går , är så glad att du och malin finns, och så kommer förtvivlan för att allt är som det är..........Ni är två av guldkornen i det svåra, att ni finns, det är en gåva från vår Rasse :) Kramar  från Marianne:). 

Jag hoppas verkligen du fattar vilken mysig familj du har.
 



Du är saknad av många.

"Vad livet och stunden gav oss kan ingen ta ifrån oss"

Ligger här i sängen med boken dina vänner skrivit i. Kan inte låta bli o fälla lite tårar. Dom har skrivit så fina saker om dig o vi saknar dig alla något oerhört.
Jag o din flickvän var ner till dina föräldrar o bröder idag. Vilka fina o mysiga föräldrar du har. Nu vet jag varför du var som du var o inte blev som du skulle. ;)
Ligger o tänker på allt som vi talat om o alla jävelskap du hittade på på mitt kontor. När ni inte hade några lektioner kom du oftast till kontoret med ett par kompisar i släpptåg men du valde o slå dig ner på mitt skrivbord oftast. Har inte mage o plocka isär tärningarna du tejpade ihop. Dom ligger på hyllan som ett minne av dig. Och där ska dom få ligga tills jag slutar på bygget.

Du har betytt så mycket för dina vänner så det vet du inte om. Men goare o gladare person får man leta efter som även har glimten i ögat. Alltid jävelskap på g. men det var du också, du var sådan som person. O efetr att ha talat med dina föräldrar så fan du var ju likadan hemma.

 Din mor talade om att du brukade komma hem o slänga väskan på golvet o säga "Nå blir det någon mat eller?"  Jag kan riktigt se dig framför mig när du gör det.  Lika så att du satte dina fingrar i sidan på henne för o kittlas, så då berättade jag att du gjorde likadant på mig när vi sågs på Wickan.
Det är en kväll jag inte glömmer i första taget. Visste att ni skulle dit men var ju upptagen o tala med en kompis o rätt var det var så satt dina fingarar i sidan på mig o jag flyger upp  av rädsla o vänder på mig o där står du o flinar.  Fasiken du snodde ju min öl den kvällen. Fast det fick du göra.



http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY&translated=1



Du är saknad Rasmus

Och nu då????????????

Och vad ska man hitta på nu då? Har fått en sådan där känsla imagen igen. Får den jämnt när jag blir orolig för någon kompis. Jag blir så otrolig nervös, eller nervös är inte rätt ord heller. Jag vill bara hålla om o krama o se till att allt ordnar sig. Jag vill inte att min kompisar ska vara oroliga o inte må bra.
Mår inte mina kompisar bra mår inte jag bra.
 

Hoppas allt löser sig imorgon, du är ju så go.
Förstår inte mig själv hur någon kan komma o betyda så mycket på så kort tid. Men vill bara tala om att du ingår bland mina favoriter i kompisskaran.


Fasiken fryser om fötterna fast ja ligger under täcket, funderar på om man ska hämta duntofflorna  men då får gumman o Daniel sig ett gott skratt. Men det bjuder jag på. Hihi. Varsegoda.

Talade med en gammal gammal klasskompis idag som berättde att hon var smygkär.  Finns det ens något ord som heter så?



Har en jobbig dag framför mig imorgon. Men jag hoppas den inte blir så jobbig.

Nä natti natt nu från en som är smygkär.


http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc&feature=channel













Fösta gången.............


Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet.
Han är mycket mer erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av, och du öppnar dig mer, så han får mer plats så han lättare skall komma in.
Du börjar böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket, men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som möjligt. När han trycker hårdare känner du hur din vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg, och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna.
Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont. Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med skicklighet, men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig. Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, men också mest lönsamma upplevelse. Du ler och tackar din tandläkare. Det var trots allt första gången du drog ut en tand...














Fy har jobbar dag, var tvungen o sätta klockan.
 Det är ovanligt i mitt liv numera. 
Undrade vad det var som ringde eller lät som en tupp som rappade vid halv sex imorse. Det var telefonen. Nä jag snoozade en halv timme, men där sprack min tanke om en löptur på morgonen. Det var bara o gå upp o ta en kortis med älsklingen. Åkte till jobbet o monterade möbler från Jysk *blä* föredrar efter idag att montera IKEA's möbler. Det är drömmen just nu. Men likadant blir det imorgon. O ja jag har borrat hål idag i ett skåp som stereon ska stå sen. Måste dock sätta upp högtalarna på väggen imorgon. Hihi använda borrmaskinen imorgon med .*jippi*
Någon som har sladd o förlänga högtalarna med? Behöver sex meter.
Annars så blev det rätt så mycket jobb med guidetekniken o upplevelseturismen på jobbet. *Kul* Hamnade i den gruppen ja ville iaf.


http://www.youtube.com/watch?v=Cg4MTBCIW8A&feature=related

Gotthard - Lift U Up

Tack Anton, fastnade för låten idag ;)

Ska ta o sova nu, natti natt alla. Speciellt ni, ni vet vilka ni är o du gumman kör försiktigt som du alltid gör *l

Gårdagen

 vart toppen, dock lite manfall på harrys men men kan inte va fullt jämnt.  Mat o gott sällskap är alltid trevligt, ska bjuda igen någon dag. 

Tack ni alla. Ni är underbara.


 Skrattade gott åt gumman ett tag, hon hittade ett rum utan dörr. Trodde hon hihi.  Nä vi va lite elaka o visade henne vad det var, men med lite för mycke innanför västen vi tror på hennes förklaring.
 Det FANNS ingen dörr.

Träffade Frippe ute, alltid lika kul o träffa honom, men satan dom kommer inte med upp, utan åker veckan efter oss. Hur ska jag klara mig utan dom. Det verkar ju bara bli fredag- söndag  så man hinner ju inte så mycket. Tur att man kanske ska åka upp senare för att åka slalom o lite skoter.
Ja appro på skoter tänkte ta ut gammelskoter idag o ta några repor. Nä det är ingen ide tyckte far min, fasiken solsken o 10 minusgrader, kan det bli bättre. En hund som älskar o springa framför skotern, mycke mer kan man ju inte begära.
Eller?


Nä inte begära men önska sig kan man ju göra här i livet, men fan önskningar slår ju inte in heller. Nä livet blir det man gör det till.  Man ska umgås med dom man trivs med o dom man älskar. Det är dom som stannar i livet och betyder något.

Nä du gumman ser fram imot hösten, men först kommer våren o sommaren.  Grillning, badning o allt som hör till. Längtar.


love you
But I gotta stay true
My moral's got me on my knees
I'm begging please
Stop playing games

I don't know what this is
But you got me good
Just like you knew you would
I don't know what you do
But you do it well
I'm under your spell

You got me begging you for mercy
Why won't you release me
You got me begging you for mercy
Why won't you release me
I said you better release me

Now you think that I
Will be some thing on the side
But you got to understand
That I need a man


Why can't I forget you?




Varför?

Varför är man blyg?
Varför är man förrvirrad?
Varför är man feg?
Varför förstår man sig inte på livet?
Varför kan inget va lätt?
Varför funderar man?
Varför?



Inte kloka mail från folk

Statistik om kroppen:

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen

- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt

- längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3

- lårbenet är lika hård som cement

- kvinnans hjärta slår snabbare än mannens

- på varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier

- kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen

- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står 
>
>
>
>
>
>
>

>
>

Kvinnor har redan läst färdigt detta
men
Männen tittar fortfarande på sin tumme. :-)

Fick mailet för en stund sedan skratta lite. Rätt så dåligt faktiskt.

Åkte ut imorse med skidorna o med älsklingen men detvart en tung tur då älsklingen ville åka snålskjuts på skidorna bakom mig. Måste ha sett roligt ut för varje steg man tog framåt känndes det som om man skulle ramla framlänges eftersom Bishop bromsade upp hela tiden.

 Kolla på snåljoppen.


10 orsaker

Smög runt på aftonbladet o hittade detta:

 Så väcker skidåkning lusten

1. Du anstränger musklerna och känner dig stark.

2. Du utmanar dig själv och får kickar av att göra något du uppfattar som lite farligt.

3. Du kan visa upp dina snitsiga färdigheter i backen så att alla ser det.

4. När du känner dig i form är du mer bekväm att visa dig naken.

5. Du får ljusterapi av snön.

6. Du kan njuta i en varm stuga på kvällen.

7. Semester - fri från alla krav.

8. Hormonhalterna höjs av träning.

9. Du gör något trevligt med din älskade.

10. Den primitiva mannen får en kick av att ta sig upp på höjder och att känna sig urmanlig.


Tyckte det stämde rätt så bra.

Annars då har medlat hela tin ikväll på jobbet  :( trist som apan sa. Men ingår i jobbet, talat med en föälder också angående hennes son.

Tack för lunchen ;)  Alltid trevligt o umgås med dig. 

Talade lite med gumman nu inatt på vägen hem, tack för att du finns, du är guld värd. O jag är så glad för din skull

O du som skrivit kommen ta här för en dag sedan vore ju trevligt o veta vem du är, har mina misstankar men men vill du va anonym så var det. Mig spelar det ingen roll.


Känner mig sådan här nu  så nu säger ja natti natt alla  

Sotare/elektriker/semlor o inte minst gumman min

Fasiken kunnde inte sova inatt igen. Älsklingen snarkar så inått ........................ men ska ta igen det inatt hoppas ja. Fast det va nog bra att jag inte kunnde sova imorse, sotaren skulle ju komma så det var bara o förbereda för honom. Men det gick bra iaf. Har varit uppe på taket det var rangligt *hu*.


Kom till jobbet o där va den där söta elektrikern igen *ler*. Tur det finns lite ögongodis på jobbet iaf bland allt jävelskap.  Talade lite med honom o tydligen skulle han vaar där ett par veckor nu.

Läste nyss en blogg som handlade om semlor skulle kankse ta o baka semlor en dag. Bloggen handlade om  semlor med annan smak än den vanliga nämligen bärsemlor. Semlor med blåbär, björnbär, jordgubb och hallonsmak alla fanns o välja på. Ska nog göra ett försök iaf en dag.





Är överlycklig för min gummas skull. Psykopaten ska bara ha, eller hur?  Tur att du har sådana arbetskamrater som du har. Vi vill ju alla dig väl. Älskar dig gumman glöm aldrig det.

Nä nu ska jag försöka sova.


Bambi på hal is

Här har ni mej. Så här såg ja ut nu på morgonen i skogen. På längdskidor för första gången på tre år, fasiken va halt det va men kul. Tyckte både hunden o ja.  Vad han sprang vid sidan av spåret, det va kul o se.   Men vi klarade den sträckan vi brukar gå på lite med än halva tiden. *duktigt* synd att det tar lite längre o gå. Får ja nu göra den turen eller liknande turer fram till utbildningen är det ingen som kommer att slå mig. Kommer att svicha fram mellan Trandstarnd och Högfjällshotellet. Visst *f* glömde att jag ska ha packning/puka med mig då. Och ett gäng ungdomar som ja just nu inte vet vad dom kan. Det brukar ta tunt sju timmar men vi får väl se, allt beror på väder o vind och kunskaper.

Nu vill jag iväg, är trött på bygget. När åker vi? Åker när somhelst säg bara till.

brrrrrrrrrr

Kollade nyss på någon film eller vad det nu va på svt 1 där en kvinna bad en man om att väcka henne till liv då hon nått hypertermi genom att ha sex med henne. Brrrrrrrrrrrr vad kallt, inget för mig, har man nått hypertermi så är nog bara kramar ett bättre sätt. Nä nog fasiken finns det bättre sätt o ha sex på. Eller?




Skulle vilja ta ledigt o åka iväg o åka skidor ett par dagar men men vi får väl se hur det blir. det är inte så många i min bekantskapskrets som åker tyvärr. O det är så förbannat tråkigt o åka själv.  

 

Fyra dagar kvar

Hihi då har man bara fyra dagar kvar o jobba sedan är man ledig i tio dagar om man vill, men tror jag bara tar åtta dagar ledigt.  Men vad ska man hitta på under dom dagarna.
Vet ju vad jag skulle vilja göra men det är så tråkigt o åka skidor i fjällen själv o alla kompisar jobba. Men men får väl ta en dag i taget så hittar man väl på något o göra. Synd att det inte är klart med mor o fars husköp annars har man ju kunnat börjat måla om lite där, men icke sa nicke.

Ja o vad har man gjort idag då? Ja dagen börja med att anders ringde o var sur men jag la på lurn orkar inte tala med honom. Gick ut med älsklingen som vanligt fast en kortis eftrsom han skulle till landet med mor o far idag. Ställde mig o valla skidorna ( måste komma ihåg o köpa valla för både plus och minusgrader).  Åkte sedan upp till Höjden, glad i hågen hppar man ur bilen, spänner på sig en pjäxa och sträcker sig eftrer den andra när en äldre dam gårför bi o säger "- det är strömavbrott och har varit det sedan nio i morse".                                   Jaha tack för den. Nåja spänner på den andra o knallar iväg. Ha där fick du tant. Strömmen kom tillbaka när man knallade förbi uthyrningen. Åkte några timmar  i två decimeters lössnö som kommit under morgonen.  Härligt konstig känsla man fick, inte ett dugg trött i benen.
Var in o tog en baugette till lunch och förstärkte med favoritkakan "morotstårta" (lite lyx måste man unna sig).  Åkte sedan ut till virre en snabbis innan jag stack till garaget för att byta olja, filter och tändstift. Ja det är det jag har hunnit idag.  Så nu ska jag sova eller rättare sagt försöka sova.

Hundägare

Tror jag börjar hålla med alla som tycker man borde införa ett körkort eller ett slags bevis att man kan handha en hund eller flera.  

Var ute med "mannen" i mitt liv i morse gick vanliga rundan runt ledningsgatan i karlslunds ut mot heden o tillbaka. När jag kom till Heden mötte vi en man med två dalamtiner o jag märkte direkt på Bishop att det inte var som det skulle o mycket riktigt, höll ju fanimej o få en dalmatinet sittandes i min rumpa *aj*. Nja det var nog bara 50 cm därifrån iaf. Dom hade dragit omkull husse för att dom skulle fram. Bishop i sin tur tog tag i sitt eget koppel (han är kopplad på denna runda) och ville därifrån. Han tyckte det var en obehaglig situation liksom matte gjorde efteråt. Så nä in med ett bevis som talar om att man kan ha pli på sin hund.

Vet att även jag måste ha ett sådan bevis men inte mig emot då kanske folk lär sig något om vilken ras som passar bäst . Jag har dock haft turet o valt rätt hund till det jag vill pyssla med men vill ha en hund som man kan arbeta med lite mer nästa gång.


 

Snö, snö o mera snö

Snön kan väl sluta nu, låt den få komma i fjällen ist.  O låt den ligga på höjden så vi kan åka lite till.  Apropå höjden *s* var det inte du som inte hade tid med skvaller? Ändå ringde du o skvallra lite men *s* det gör inget det va kul. Kul att han försöker. 


*S* igen hade ett lustigt samtal igår när ja var upp med ungarna o åkte.Trodde det va en kompis som ringde o jävlades med mig. Men det var det inte.  Dom ringde från Norge och frågade mig om jag sålt em lys labrador till Norge under 03. Vart lite ställd då *s*, fick ju svara nej men att min labardors bror vart såld dit. Så då undrade denna kille om när dom va födda, hur mycket min vägde, vad jag använde honom till och vad deras föräldrar hette,  Och om jag hade nmret till våran uppfödare så jag lotsade dom genom svenska labradorsidan på nätet så dom fick numret. Fy jag fick ju skuldkänslor under detta samtal så jag var tvungen o ringa min kompis o be om ursäkt bara för att jag ens hade dessa tankar. Och han bara sa" Haha du ger mig ideer".





Har haft en riktig heldag med min hund idag förutom två timmar på middagen då jag slängde ut till stallet, rensar mina tankar där ute . Tack Virre för att du finns i alla sammanhang. Det är så skönt o bara pyssla runt.  Just det heldag  med hunden, skönt, fast premenaderna nu i kväll vart lika långa som dom brukar men tidsmässigt tog dom dubbelt så lång tid, min hund älskar o göra hundänglar i snön.




Och hit upp längat man med. Bästa Tännäs.
Men men Sälen är inte heller så dåligt, ska ju dit vecka 13 och ev. vecka 12 och 15 men men vi får se.




Jävla YNKRYGG

Kommer inte höra av mig mera till dig iaf. Eller inte förens du står upp inför din kärring o säger hur det ligger till, vi har inget ihop o har aldrig haft förutom att du nypit mig i tån om hon nu kan kalla det o ha ihop det. Men hon är ju hon o då kan man ju det.
Du är en YNKRYGG.
 Det är det du är.
 Vad är det för människa som ringer halv sex o säker du måste skriva ner min mailadress till jobbet, det är ända sättet vi kan ha kontakt. Nä YNKRYGG är vad du är. Nä det finns bättre människor o lägga sin tid på, o det kommer ja göra från o med nu. Har upptäckt några underbara människor på sistonde o dom vill ja ha kontakt med livet ut om det går.


Har precis kollat på ice road trukers. Fan vad man blir sugen på o testa nytt jobb. Fasiken Tess man skulle kanske följa med dig en natt o se hur du har det.

Nä nu ska jag försöka sova lite har inte sovit så mycket denna vecka( en viss hund har velat sova i sängen fast matte inte vill det), så man är pigg o på alerten imorgon o magen kanske slutar låta som ett krossverk.




Lättad

3 månader sedan olyckan inträffade ja olyckan o inget annat var det så jag är lättad just nu att våran vän/elev slipper åtal för vad han var med om.
 Fattar inte hur dom en kunnat delge honom misstanken om vad det nu va han va misstänkt för. Snacka om att ödelägga någons liv. Han o hans kompis får iaf leva hela sitt liv med vad som hänt med deras kompisar. 
Tänk om båda hade klarat sig, vad dom har fått upplevt men jag VET att dom finns där uppe o kollar ner på oss o följer varje steg vi tar i våra liv.
En av dom kännde jag inte men den andre kännde jag rätt så bra då han berättade saker o ting för mig under dom veckor som han var på jobbet mitt. Och det är som hans mor säger man förvänatr sig att han ska släntra in o dra på mun som bara han kan. Det är få människor i mitt liv som får mig o le/skratta bar genom att dra på mun.
Tack ni som får det ni betyder mycket för mig.
Jag går igenom min telefon ibland bara för att jag ska komma till ditt numer men det finns inte sär längre, förstår   hur din tjej känner sig, du är saknad av många.


Rest in peace Rasmus o Roland. 


Soul to squeeze

http://youtube.com/olavrock




Finns det någon bättre låt som beskriver mitt liv just nu





I've got a bad disease
But from my brain is where I bleed.
Insanity it seems
Has got me by my soul to squeeze.

Well all the love from thee
With all the dying trees I scream.
The angels in my dreams (yeah)
Have turned to demons of greed that's mean.

Chorus:
Where I go I just don't know
I got to got to gotta take it slow.
When I find my piece of mind
I'm gonna give you some of my good time.

Today love smiled on me.
It took away my face say please
All that you had to free
You gotta let it be oh yeah.

Chorus

Oh, so polite indeed
Well I got everything I need.
Oh make my days a breeze
And take away my self destruction.

It's bitter baby,
And it's very sweet.
I'm on a rollercoaster,
but I'm on my feet.
Take me to the river,
Let me on your shore.
I'll be coming back baby,
I'll be coming back for more.

Doo doo doo doo dingle zing a dong bone
Ba-di ba-da ba-zumba crunga cong gone bad

I could not forget
But I will not endeavor
Simple pleasures aren't as special
But I wont regret it never.

Chorus

Where I go I just don't know
I might end up somewhere in Mexico.
When I find my piece of mind
I'm gonna keep you for the end of time.

Män

Män



Det finns inga skäl till att MÄN ska tillåtas att bli Kvinnors jämnlikar.
MÄN är praktiska att ha när de behövs. De är inte särskilt intelligenta,
men de kan läras upp till att hämta saker, springa ärenden, öppna dörrar
och ge tillfredställelse i sängen.
De är idealiska som husdjur, klär sig själva och är oftast rumsrena.
MÄN, en lustig ras.



Fin

Troll/häxa

Känner mig som ett   just nu men klassar mig som en

Verktyg så man förstår sig på karlar finns det???????????

 Inte kan man förstå sig på dem. Men lik fan vill man umgås med dem. Va fan pysslade du med inatt när vi va hemma hos dig trodde vi kännde likadant men du gjorde mig osäker o fick mig o fundera på om du tyckte det vart för seriöst, vill inte fundera mera orkar inte.
Först ber du mig sätta mig i ditt knä o när jag väl hemma säger att jag snor en apelsin av dig o ställer mig bakom dig börjar du  dra ditt huvud fram o tillbaka över svanken på mig, hur ska man tolka det?????????????? O inte drar du dig undan när jag smeker dig i ansiktet heller.
 
Vet vad du sa att du känner o så vidare o vet vad jag sa, jag tycker det är något som saknas mellan oss o vet vad det är men tänker inte skriva det här.  Jag är inte redo för något "seriöst" (låter så fel med seriöst, blir ett förhållande seriöst så blir det under tiden man lär känna den andre man kan inte lära känna en person på så kort tid). Visst ett seriöst förhållande är underbart men man behöver inte sätta stämpel på saker o ting.



Ta nu inte detta fel ni som läser alla hjärnor fungerar inte så här men vill verkligen ha ett verktyg som fixar så man kan läsa av er karlar och speciellt inte din så ta inte åt dig.


Av berusade människor och barn får man veta sanningen.

Handling säger mer än ord.




Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters



never cared for what they say
never cared for games they play
never cared for what they do
never cared for what they know
and I know






thao

så började kvällen nästan, satt hemma o partysugen. Lauren sjuk som vanligt när vi ska göra något, vi skulle dock till hällabrottet var det bestämt men ack nej, Talade med tess lite på msn som tyckte att vi skulle till thao eftersom hennes ? jobbade där i kväll. Visst var det ett av stans hippare ställen rätt musik men dock inte rätt människor (18  åringar  bara). Så vi gick till stumpis men insåg rätt så snart att nej detta var inget för oss enbart o kolla på kön, gick vidare till  harrys 5 min kö där jihu in kom vi fort. sedan förflöt kvällen rätt så bra, träffade Stefan med flera kvinnerstafolk, Nalle o Ewa ( vem tar hand om min Anton?) Carro med tjejgäng, fredrik o trana (vad gjorde du?) jocke med kompisar jo det var rätt mycket folk man kännde igen. Men hade kul iaf,



   Vill tacka er all som betyder något för mig hopps ni vet vilka ni är

RSS 2.0